Studio My Print

Design është një mundësi

Ne duam të krijojmë diçka ndryshe dhe unike, që do ta bëj Biznesin tuaj të dallojë!

Misioni

Të ofrojmë produkte dhe shërbime të kualitetit të lartë klientëve tanë nëpërmjet kreativitetit, kualitetit të produkteve dhe shërbimit ndaj klientit.

Visioni

Të ofrojmë shërbimet tona një rrjeti të gjerë klientësh brenda dhe jashtë vendit.

Vlerat

Pasioni, Integriteti, Determinimi, Korrektësia

Historia jonë

My Print është një Studio Reklamash me një eksperiencë prej 20 vitesh që operon në tregun shqiptar dhe të huaj e cila ofron shërbime për Tabelat, Printime Dixhitale dhe Reklamimet e Bizneseve. Vendosshmëria, pasioni dhe vullneti që tregon çdo ditë stafi ynë, pasqyrohet në punën tonë, duke ofruar shërbimin më të mirë drejt klientëve tanë.

Ideja jonë ishte krijmi i një kompanie e cila do të mundësonte Bizneset të diferencoheshin nga njëri tjetri nëpërmjet strategjive të reklamimit të implementuara nga grupi ynë i punës. Ajo çka ne duam të ndërtojmë me klientët tanë është një mardhënie afatgjatë partnershipi.

Investimi ynë në pajisjet e teknologjisë bashkëkohore dhe kapacitetet humane që ne disponojmë na lejojnë të punojmë me projekte të shkallëve të vështirësisë së ndryshme, duke ofruar njohuritë tona, kreativitetin dhe design, prodhimin, montimin dhe mirëmbajtjen e punëve tona.