Çfarë ofrojmë?

Printime

Tabela

Logime automjetesh

Banera

Germa 3D

Kanavaca

Rreth Nesh

Kush jemi ne?

My Print është një Studio Reklamash me një eksperiencë prej 20 vitesh që operon në tregun shqiptar dhe të huaj e cila ofron shërbime për Tabelat, Printime Dixhitale dhe Reklamimet e Bizneseve. Vendosshmëria, pasioni dhe vullneti që tregon çdo ditë stafi ynë, pasqyrohet në punën tonë, duke ofruar shërbimin më të mirë drejt klientëve tanë.

Klientët tanë

Ku na gjeni?

Rruga Kongresi i Lushnjesh, prapa Hotel Mondial